• +(376) 80 00 75
  • correu@tecnisa.ad
  • Dilluns - Divendres 8:00 - 18:00

Lampisteria

Tenim una gran experiència, que ens permet donar un a servei acurat i amb les màximes garanties de qualitat. Gràcies als constants cursos i reciclatges a que assistim, podem aplicar les darreres innovacions que apareixen al mercat.

Realitzem instal·lacions de distribució d'aigua calenta i aigua freda utilitzant els materials més adients i innovadors, oferim un gran ventall de sanitaris, piques, aixetes i accessoris per adaptar-se a tots els estils de decoració i a tots els dissenys i necessitats, tant per habitatges com per col·lectivitats i adaptats a persones amb mobilitat reduïda i necessitats especials. També efectuem les xarxes de desguassos amb els grups de bombeig necessaris i diferents materials (PVC, tub de fosa, tubs especials insonoritzats), instal·lem separadors de greixos per cuines, etc.

Els nostres tècnics us recomanaran les millors opcions per les vostres instal·lacions d'aigua i us garantiran que compleixen els requeriments marcats per la llei i que garanteixen un subministrament adequat i amb garantia.